9/16/2013


Tanışalım.

Aaaah tabi ya anımsayamadım birden özür dilerim. Siz de onlardansınız işte. Ben bi an farklısınız sanmıştım. kim mi? Hah anlatayım siz ve sizin gibiler işte.

Hani böyle gerçekten çok seviyor gibi davranırsınız başta. Elimizi sımsıkı tutar, hiç gitmeyecek gibi planlar yaptırırsınız. ‘Ben hep yanında olacağım’ gibi derinliğini bilmediğiniz cümleler kurar, sonra onların içinde boğulursunuz. Hayatınızda her şey bir kenara ‘bir insanı sevmek’ duygusuyla tanışmadan her kadına en çok onu sevdiğinizi söylersiniz.

Sonra hırslarınıza yenik düşer, adını aşk koyarsınız. Güzel bir söz söylemekten aciz hale gelir, söylerseniz karşınızdaki şımaracak sanırsınız.

Karşınızdaki size köpek gibi sadıkken sürekli şüphe duyarsınız. Kendi aklınızdan geçen şeytanlıkları ona iteler, içinizi rahatlatmaya çalışırsınız. Karşınızdaki sadece durur ve izler delirmiş halinizi. Sakinleyin diye bekler, anlamazsınız.

Bir kez gelip sarılsanız bitecek olan dertleri düğüm eder, iki tarafı da boğarsınız.

Ayrılırsınız. Karşınızdaki hala sakindir. Ayrılmanıza rağmen başkasıyla hiçbir teması yoktur ama siz kesin birisi var deyip kendinizi kandırırsınız. Kendi kurduğunuz hayale inanıp, öyle yaşarsınız. Sonra içinizdeki intikam duygusuyla ayrılır ayrılmaz sağa sola saldırırsınız. Basit kadınların peşinde koşar, aranırsınız. ‘Ayrıldık ama biz yaa’ cümlesinin arkasına sığınır, söylediğiniz tüm sevgi sözlerini denize dökersiniz. pardon sevgi mi dedim? Özür dilerim.

Karşınızdaki biraz üzgün, biraz kırgın ve nihayetinde onlardan olduğunuzu anlamış bir hüzünle sizi izler.

ve ‘siz’ der. Siz bayım. Ne istediğinizi bilmeden insanların hayatından çalanlarsınız.

Siz, içini dolduramadığı sözleri herkese söyleyenlerdensiniz.

Siz, nefret ve hırs duygusunu bünyenizde barındıracak kadar kötü insanlarsınız.

Ben yokum.

Ben sizin yanınızda olmayacağım.

İşte şimdi tanıştık, 


ve ben de sizden birini daha hayatımdan çıkardığıma çok memnun oldum.