3/18/2016

hep o nakarat..

yarısı bayat..
yarısı hayat..
anlat.. anlat..


3/17/2016

sorumluluk?!?

Daha iyi bir toplum için mevkisini kullanmayan , elini cebine atmayan, kimseye bir hayrı olmayan, herhangi bir sorumluluk söz konusu olduğunda asla elini taşın altına koymayan; tek derdi iyi yerlerde yemek içmek ve lüks yaşamak olan sevgili insanlar !!!
Eviniz bahçeli lütfen bu köpeği alın dediğimde cinsi ne dişiyse istemem diyen, 8 yasındaki bir çocuğun 23 nisan gösterisine gitmesini rica ettiğimde bir tatil uydurup aa yokum şekerim kahkahaları atan, acıyan, üzülen ve sosyal iletişimi kınama konusunda müthiş beceriyle kullanan insanlar!

Siz terörü, kadın cinayetlerini, çocuk istismarını, tecavüzleri veya politikayı lanetleyip acımız büyük yazıları attığınız zaman toplum için gerçekten zaman ve emek harcayan insanların sinirleri tahrip oluyor!!!

Lütfen büyük acılarınızı sessizce bencil dünyanızda yaşayın. Çünkü hepimizin aynanın karşısına geçip daha yaşanılır bir ülke için ben ne yapabilirim diye sorma zamanımız geldi ve hatta çoktan geçti!

Lütfen sorumluluk alın gerçekten bedava!

Sevgi Evi (ya da sevgi eli)

Bandırma sevgi evindeki oğlumuz okul başarısı sebebiyle değil , yanlış davranışlarından vazgeçtigi için ödüllendirilecekti..

Bisikletini almaya giderken sohbet ettik.

-Sadece sen bahçede bisiklete binersen arkadaşların ne hisseder?..

- Bence üzülürler ama hepsine alabilir miyiz?

-Sen arkadaşlarının üzülmesinden rahatsız olduysan demek ki mutluluk paylaşınca güzel?

-Onlara da verelim, yoksa bana alma.. dedi!

☆Daha az televizyon !!! Daha az bilgisayar !!!
Evet okul başarıları önemli ama ahlâkî gelişimleri ve doğru davranışları sizler için mutlaka daha önemli olmalı!